Colorvelvet kleurplaten

Colorvelvet-ontwerpen zijn gemaakt op een speciaal absorberend karton dat zich leent om te worden gekleurd met de meest uiteenlopende technieken, waardoor u de mogelijkheid krijgt om verschillende tinten te verkrijgen, eenvoudig door de basislijnen van het ontwerp te volgen.

De dikte van het zachte fluweel, dat de richtlijnen van de tekening volgt, begeleidt de hand bij het opstellen van de kleur. Als ze klaar zijn met kleuren, worden ze een klein kunstwerk.

Kleuren tegen stress, voordelen:

  • Een Amerikaans onderzoek onder studenten uit 2012 wees uit dat het kleuren van vooraf ontworpen patronen de angstgevoelens en het humeur aanzienlijk verminderde.
  • Door binnen de lijnen te blijven, kan je een gevoel van controle en beheersing over je leven krijgen. Men zegt dat de beweging van het potlood of het krijtje binnen de vastgestelde grenzen wordt opgevat als een vorm van insluiting.
  • "Zelf kleuren": kan een activiteit zijn die concentratie aanmoedigt en volgens sommige experts biedt "kleuren" het extra voordeel dat het ons terugbrengt naar de eenvoudigere tijden van de kindertijd.
  • "Coloring in company": activeert een hele reeks positieve mechanismen die worden gegeven door samen te zijn en met anderen te delen.

Colorvelvet is een prachtig kleursysteem om een kleurrijk kunstwerk te creëren.
Vanwege de gebruiksvriendelijkheid is Colorvelvet geschikt voor jong en oud.  
Door het 1 mm hoge fluweel kleur je altijd tussen de lijnen. Te gebruiken met viltstiften, potloden en verf.

Het kiezen en combineren van kleuren is een leuke en relaxte activiteit, geschikt voor alle leeftijden.
Colorvelvet wordt in Italië vervaardigd en is hierdoor van zeer hoge kwaliteit.
Gegarandeerd urenlang kleurplezier!
 

 

                                                                                 

© 2013 - 2024 4kids-4crea | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel